Novinky

          • Kristína Malatincová- naša začínajúca spisovateľka.....

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Kristína Malatincová- naša začínajúca spisovateľka......

            Detský literárny Zvolen je regionálna literárna súťaž určená pre žiakov základných škôl s nadšením pre písanie umeleckých literárnych textov. Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutočnilo 17. júna 2024 v Krajskej knižnici Ľudovíta Štúra vo Zvolene. Literárna práca Kristíny Malatincovej, žiačky 8. A triedy, bola ocenená a zaradená do bronzového pásma . Srdečne blahoželáme a želáme ešte veľa tvorivosti a fantázie v jej literárnej tvorbe.

          • Koncoročný výlet v Poľsku

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Koncoročný výlet v Poľsku.

            So žiakmi našej školy sme navštívili zábavný park Energylandia v Poľsku. Dievčatá a chlapci si mali možnosť vyskúšať rôzne typy atrakcií. Otestovali si tak svoju odvahu pri jazde na menej náročných, ale aj zložitejších zariadeniach, vodných a horských dráhach. Žiaci odchádzali z výletu plní zážitkov, nadšenia a energie.

          • Medzinárodný deň detí v našej škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Medzinárodný deň detí v našej škole .

            Keď máme Deň detí, slniečko nám svieti. Na koncerte spievame, do rytmu si tlieskame. Bubnovačka, to je hračka, potom na hradoch skákačka. Zábavné hry, sladkosti, smejem sa do sýtosti. Vyrob, kupuj, predávaj, to je jarmok pestrý. Skôr kým začneš predávať, ešte obrus prestri ! Maľované tváričky- usmievavé detičky....Osvieženie na záver...Penová párty ! To mi ver ! V bielych penových oblakoch sa vyšantiť, všetky deti majú právo šťastne žiť !

          • Matematický KLOKAN

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Matematický KLOKAN.

            Matematický klokan je medzinárodná matematická súťaž. Najúspešnejšími riešiteľmi sú žiaci 5. ročníka: Jozef Gonda a Michal Kajsa a žiaci 6. ročníka: Matej Tkáč, Sára Mravcová a Hana Šufliarska.

          • Exkurzia Betliar a Ochtinská aragonitová jaskyňa

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia Betliar a Ochtinská aragonitová jaskyňa.

            Za spoznávaním krás východného Slovenska sme sa vybrali vo štvrtok 6. júna. Naša prvá cesta smerovala do jednej ztroch sprístupnených  aragonitových jaskýň na celom svete do jedinečnej Ochtinskej aragonitovej jaskyne, ktorá je svojou výzdobou najkrajšia na svete a je zapísaná do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Odtiaľ sme sa presunuli do anglického parku kaštieľa Betliar – sídla Andrássyovcov a spoznali sme históriu kaštieľa. Obohatili sme svoje vedomosti a získali  nové zážitky.

          • Peňažná zbierka pre OZ ZVIERATKOVO

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Peňažná zbierka pre OZ ZVIERATKOVO.

            Vážení pedagógovia, milí žiaci. Chceme sa Vám všetkým veľmi poďakovať za Vašu štedrosť a ochotu, s ktorou ste sa zaangažovali do tejto krásnej akcie. Pre zvieratká v útulku sa Vaším pričinením podarilo vyzbierať 202, 65 eur. Je to krásna suma, ktorú pôjdeme spoločne odovzdať do spomínaného útulku. Pre veľký záujem návštevy útulku sa budeme musieť rozdeliť na skupinky. Pani učiteľka Vranová ešte zistí možnosti a bude Vás informovať. Návštevu útulku chceme zrealizovať do konca tohto školského roka . Rodičom detí, ktoré sa prihlásili, dáme informácie cez EDUPAGE. Ešte raz Vám ďakujeme za štedré finančné príspevky pre zvieratká.

          • NO BACKPACK DAY – Deň bez školskej tašky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album NO BACKPACK DAY – Deň bez školskej tašky.

            NO BACKPACK DAY – Deň bez školskej tašky V stredu ráno sa naša škola zaplavila nápaditými NE-školskými taškami. Žiaci našej školy si priniesli školské veci v netradičných „školských taškách“. Znie to bláznivo? Možno áno, ale táto akcia má hlbší význam. Takouto formou chceme pripomenúť, že nie každý žiak na našej planéte má prístup k vzdelaniu. V rôznych kútoch sveta pre školopovinné deti nie je samozrejmosťou vlastniť krásnu školskú tašku a v nej mať každé ráno pripravené učebnice do školy. Pozrite si, akí kreatívni boli naši žiaci a ich rodičia. Tí boli určite v mnohých prípadoch dobrými pomocníkmi a radcami pri tvorení a vymýšľaní originálnych školských tašiek. Všetkým ďakujeme a školský parlament spustil na škole hlasovanie o najoriginálnejšiu NE-školskú tašku. Výsledok sa dozviete a najoriginálnejší tvorca s najväčším počtom hlasov bude odmenený.

          • Hasiči očami detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Hasiči očami detí.

            DHZ Kriváň organizuje 8. 6. 2024 hasičské dni, ktorých súčasťou je i výstavka výtvarných prác žiakov základných škôl. Aj naši žiaci vytvorili pár krásnych prác na tému- HASIČI OČAMI DETÍ.

      • Nadpis