• Milan Gondáš- náš nádejný výtvarník

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Milan Gondáš- náš nádejný výtvarník.

            V  mesiaci marec naši žiaci tvorili výtvarné práce na tému Záhrada mojich snov. Výtvarná súťaž bola skvelou  príležitosťou, ako ukázať svoje výtvarnícke zručnosti, fantáziu a nápaditosť, ako aj  spôsob zmerať si sily v konkurencii ostatných rovesníkov v danej kategórii. S radosťou oznamujeme, že náš žiak Milan Gondáš z 5. A triedy v konkurencii 1003 žiakov zo 156 škôl Slovenska získal krásne ocenenie a jeho práca bola súčasťou 52 výtvarných prác vystavených na výstave GARDENIA v období 24.4- 28.4.2024 a bude ešte raz vystavená na podujatí AGROKOMPLEX v Nitre v čase od 15. 8.- 18. 8. 2024. Vyslovujeme mu  úprimné ďakujeme a veríme, že naďalej bude  úspešne reprezentovať našu školu. BLAHOŽELÁME!

          • Vojaci očami detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vojaci očami detí.

            Vojaci očami detí- výtvarná súťaž, ktorú vyhlásila redakcia OBRANA, Ministerstvo obrany SR v Bratislave. Porota zložená z výtvarníkov, profesionálnych vojakov a zamestnancov rezortu obrany vyberie v každej kategórii tri najkrajšie a najzaujímavejšie výtvarné práce detí, ktoré v mesiaci apríl kreslili a maľovali svoje predstavy o vojakoch. Ponúkame ukážky prác našich žiakov.

          • Richard Hanus postúpil do celoslovenského kola v rétorike

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Richard Hanus postúpil do celoslovenského kola v rétorike .

            Cieľom súťaže ŠTÚROV ZVOLEN je formovanie vzťahu mladých ľudí k rodnému jazyku, rozvíjanie verbálno-komunikačných schopností mládeže, skvalitňovanie ich rečového prejavu, vyhľadávanie talentovaných žiakov, rozvíjanie ich nadania a vytvorenie konkurenčného prostredia na vzájomné porovnávanie svojich schopností. Náš Richard nechal svojich súperov- rečníkov ďaleko za sebou, keď vyhral okresné i regionálne kolo a vybojoval si postup do XXXVII. ročníka celoslovenskej súťaže v rétorike Štúrov Zvolen, ktoré sa uskutoční v dňoch 12. – 13. júna 2024 vo Zvolene. Blahoželáme a  prajeme  Rišovi ešte veľa úspechov.

          • Ríša FANTÁZIE

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Ríša FANTÁZIE .

            Ríša fantázie- svet nadprirodzených bytostí, víl, obrov, elfov, anjelov, trpaslíkov, duchov...každý si ich predstavuje inak. „Fantasy film a literatúra“, superhrdinovia- Aquaman, Spiderman, Batman... osoby s nadprirodzenými schopnosťami, postavy našej fantázie, toto všetko bolo možné nakresliť vo výtvarnej súťaži, ktorú organizuje Súkromná ZUŠ v Lučenci. Naši žiaci tvorili, kreslili, maľovali...Ponúkame zopár pestrých výtvarných prác a veríme, že niektoré z nich získajú aj pekné ocenenia. Držíme palce všetkým a ďakujeme za reprezentáciu našej školy.

          • Vesmír očami detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vesmír očami detí .

            V marci naši žiaci tvorili výtvarné práce na tému- Vesmír očami detí. Ukázali svoje výtvarnícke zručnosti, fantáziu a nápaditosť a zmerali si sily v konkurencii ostatných rovesníkov v daných kategóriách.  Veľmi nás potešila skutočnosť, že dvom dievčatám z 8. A triedy Kristínke Malatincovej a Zuzke Mazúrovej sa podarilo uspieť v okresnom kole tejto súťaže. Boli ocenené peknými a praktickými cenami a ich práce postúpili do celoslovenského kola do Bratislavy. Srdečne im blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy. Prajeme im, aby aj v ďalšom kole súťaže uspeli a svojimi prácami potešili nejedno oko.

          • McDonalds Cup

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album McDonalds Cup.

            Aj tento rok výber našich tretiakov a štvrtákov bojoval v McDonald's Cup-e zo všetkých síl. Aj napriek výbornej hre sa im však nepodarilo prebojovať do finále. Všetci však nazbierali cenné skúsenosti do ďalšieho roku.

          • Naša AKTÍVNA ŠKOLA

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Naša AKTÍVNA ŠKOLA.

            Na začiatku školského roka sme sa zapojili do projektu Aktívna škola. Vďaka tomu sa v marci druháci, tretiaci a štvrtáci spolu s trénerom učili hrať Baseball5. A keď ho v lete budeme hrať vonku, to bude poriadna zábava !

        • Nadpis