• Sme dobrí aj v chémii !

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Sme dobrí aj v chémii ! .

            V OK Chemickej olympiády našu školu reprezentovali Terezka Ostrihoňová a Laura Svobodová. Obidve preukázali značné teoretické vedomosti a praktické zručnosti. Terezka sa umiestnila na výbornom 2. mieste a postupuje do KK. Laura sa umiestnila na 5. mieste . Úspešným riešiteľkám srdečne blahoželáme !

          • Úspech v OK Geografickej olympiády

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Úspech v OK Geografickej olympiády.

            Dňa 31.3. 2023 za žiaci 5., 6. a 9. ročníka zúčastnili okresného kola Geografickej olympiády. Úlohy preverili ich teoretické vedomosti a praktické zručnosti pri práci s mapou. Ďakujeme všetkým zúčastneným, pretože účasť na okresnom kole je pre všetkých úspech. Gratulujeme Hanke Šufliarskej, ktorá získala 1. miesto v kat. G (5.ročník), Lucke Remeselníkovej, ktorá obsadila 3. miesto v kat. F (6. a 7. ročník) a postupuje do krajského kola. Ak sa zaujímaš o svoje okolie, to čo je blízko i ďaleko vo vesmíre, ak hravo zvládaš orientáciu v priestore a mapa je tvoja kamarátka, budúci rok to môžeš zažiť. Neváhaj a pridaj sa k nám !

          • Motivačný rozhovor s naším absolventom Kristiánom Palovičom

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Motivačný rozhovor s naším absolventom Kristiánom Palovičom.

            Dňa 30.3.2023 sme v rámci kariérneho poradenstva zrealizovali besedu s absolventom našej školy Kristiánom Palovičom. Porozprával sa so žiakmi o štúdiu na strednej škole, ktorú absolvoval v Banskej Bystrici , v rozhovore žiakom priblížil i svoje vysokoškolské  štúdium  v Dánsku. Kristián sa venuje IT technológiám, ktoré sú v súčasnosti veľmi potrebné a populárne. Celá beseda sa niesla v duchu odovzdávania cenných skúseností, zážitkov a motivácie, aby sa všetci venovali tomu, čo ich baví a napĺňa a zároveň sa nebáli vyskúšať aj niečo nové. Kristiánovi ďakujeme za návštevu a tešíme sa, že máme úspešných absolventov, ktorí sa k nám radi vracajú a odovzdávajú svoje skúsenosti mladším generáciám.

          • Čítame škôlkarom

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Čítame škôlkarom .

            Pri príležitosti Marca - mesiaca knihy žiaci 4. A triedy škôlkarom predviedli, aké úžasné je poznať písmenká a vedieť čítať. Škôlkari sa čudovali, ako ľahučko sa preniesli do sveta fantázie....

          • Tajomstvo mincí v Kremnici

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tajomstvo mincí v Kremnici .

            Žiaci 7. -9. ročníka sa zúčastnili exkurzie do Kremnice, ktorú zorganizovalo Regionálne centrum kariéry v Detve v zastúpení Ing. Martinom Cerovským a Ing. Zuzanou Parobkovou. Cieľom exkurzie bolo zvýšiť povedomie o profesiách, finančnej gramotnosti a geografii Slovenska. Žiaci navštívili Mincovňu v Kremnici, Múzeum mincí a medailí a Meštiansky dom. Prezreli si centrum Kremnice a „nazreli“ do Uličky slávnych nosov. Zástupcom Regionálneho centra kariéry Detva patrí naše poďakovanie za realizáciu exkurzie a úhradu cestovného.

      • Nadpis