• Na návšteve v Londýne

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Na návšteve v Londýne.

             Žiaci 7. ročníka si zdokonaľovali svoje komunikačné zručnosti v anglickom jazyku pri preberaní témy Londýn. Rozprávali o slávnych pamiatkach tohto mesta, ako Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace a mnoho ďalších. Siedmaci si zároveň takto rozširovali svoje vedomosti o reáliách anglicky hovoriacej krajiny. Pri ich prezentácii využívali suveníry, predmety a fotografie typické pre Londýn. Veríme, že sa im raz podarí zažiť atmosféru hlavného mesta Anglicka a Spojeného kráľovstva aj naživo.

          • Geografická olympiáda - školské kolo

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Geografická olympiáda - školské kolo.

            Dňa 19. januára 2024 sa na celom Slovensku uskutočnilo online školské kolo 52. ročníka Geografickej olympiády. Žiaci si zmerali svoje vedomosti v monotematickej, praktickej a teoretickej časti. Súťažilo sa v troch kategóriách, a to v kategórii G (5. ročník), F (6. a 7. ročník) a kategórii E (8. a 9. ročník). Na našej škole sa do olympiády zapojilo 18 žiakov, ktorí sa aktívne zúčastňovali prípravných aktivít po vyučovaní. Až 14 z nich boli úspešní riešitelia. Prví traja žiaci z kategórie E, F a G postupujú do okresného kola, ktoré sa bude konať v marci. Všetkým úspešným riešiteľom srdečne blahoželáme a víťazom prajeme veľa úspechov pri ďalšej reprezentácii.

            Kategória E: 1. miesto Alexander Šága – úspešný riešiteľ 9. A, 2. miesto Michal Rojík – úspešný riešiteľ 8. A.

            Kategória F: 1. miesto Hana Šufliarska - úspešný riešiteľ 6. A, 2. miesto Terézia Bukovcová - úspešný riešiteľ 6. A 3. miesto Klaudia Kulichová - úspešný riešiteľ 7. A. Ďalšími úspešnými riešiteľmi sú Sára Mravcová 6. A, Matej Tkáč 6. A, Peter Antalík 6. A a Ľuboš Sarvaš 6.B

            Kategória G:  1. miesto Michal Kajsa - úspešný riešiteľ 5.B,  2. miesto Alžbeta Činčurová - úspešný riešiteľ 5.B,  3. miesto Tobias Vilhan - úspešný riešiteľ 5. B . Ďalšími úspešnými riešiteľmi sú Milan Gondáš z  5. A a Filip Mravec z  5. B. 

             

          • VIANOČNÝ ANJEL

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album VIANOČNÝ ANJEL.

            Dňa 11.1. 2024 sa v koncertnej sále ZUŠ v Detve uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie výtvarnej súťaže VIANOČNÝ ANJEL. Našu školu reprezentovalo množstvo krásnych prác, ktoré sú všetky vystavené v priestoroch ZUŠ. Veľkú radosť nám urobila Linda Korená, ktorá získala 1. miesto v 3. kategórii. Cenou poroty bol ocenený i ďalší náš žiak Adam Očenáš z 5.B triedy. Srdečne im blahoželáme a všetkým šikovným žiakom ďakujeme za reprezentáciu našej školy. Nech sa všetkým i naďalej darí tvoriť krásne práce.

          • Vianočná besiedka v 4. A

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná besiedka v 4. A .

            Trieda 4. A si predvianočné obdobie spríjemnila vianočnou besiedkou, na ktorej si spolu s rodičmi vyzdobili medovníčky, pochutnali na prinesených dobrotách a najmä spoločne strávili čas. Deti si pre rodičov pripravili aj krátke divadelné predstavenie O troch princoch, predviedli niečo z ich vlastnej literárnej tvorby a speváckeho nadania. Spoločne strávený čas si všetci spolu krásne užili.

        • Nadpis